Foto Album

Her vil vi legge ut utvalgte bilder fra arrangementene våre. Vi er avhengig av bilder med høy oppløsning for at de kan publiseres på vår hjemmeside.

Du vil også finne mange bilder og videoer på våre sider på Facebook og Instagram.

Vi har også egne album for hver enkelt båt på vår gruppeside. Norsk Solingklubb - Forum og Bruktbørs.

Linge Memorial - NM Soling og Yngling 2022

Linge Memorial med Norgesmesterskap for Soling og Yngling ble arrangert av KNS på en mesterlig måte. Det ble en fantastisk helg med mye flott seiling i et vær som viste seg fra sin beste side den første dagen og avsluttet med en skikkelig hardvinds regatta på søndag. Det sosiale arrangementet med førsteklasses bevertning var også veldig hyggelig å få lov til å ta del i.

Norsk Solingklubb retter en stor takk til alle i KNS og til alle seilerne som deltok og gjorde dette til et minnerikt Norgesmesterskap og 100 års jubileum for Linge.

Se alle bildene fra KNS, ved Kenneth Myhre, på Flickr fra Norgesmesterskapet for Soling og Yngling

Foto: Kenneth Myhre

NM - SSGC 2010

Foto: Tønsberg Seilforening

Det kombinerte Norgesmesterskapet og Soling Scandinavian Gold Cup 2010 ble arrangert av Tønsberg Seilforening, 20 båter fra Norge, Danmark og Sverige stilte til start. Vi har lagt ut noen få utvalgte bilder i albumet. Her er alle bildene fra NM - SSGC 2010.

Europamesterskapet 2012

Foto: Christian Toft

Dette albumet viser noen utvalgte bilder av de fire norske lagene som deltok i EM i Aarhus 2012: NOR 50, NOR 142, NOR 147 og NOR 150. ( NOR 142 seilte med NOR 151 ) Her finner du alle bildene fra EM 2012